Coach worden? Ontdek de mogelijkheden!

Heel wat jongeren doorlopen vlekkeloos hun schoolloopbaan en gaan met een diploma onder de arm aan het werk. Een minderheid dreigt echter vroegtijdig de schoolbanken te verlaten en vindt moeilijker aansluiting op de arbeidsmarkt. Met ‘Start to can’ helpen we hen zelf hun toekomst uit te tekenen.

Start To Can is een online tool waarin jongeren met 7 levensdomeinen aan de slag kunnen: werk, opleiding, gezondheid, relaties, vrije tijd, financiën, wonen.

Per domein brengen de jongeren in kaart wie hen erbij kunnen ondersteunen en krijgen ze 3 categorieën te zien: Ik wil, ik kan, ik doe. Elke categorie bevat opdrachten.

Via het eigen profiel krijgen de jongeren een overzicht van het sociaal netwerk en de geplande activiteiten om hun doelen te verwezenlijken.

 

Op 2 december stelden we Start To Can alvast voor tijdens een webinar.
De opname en bijhorende PowerPoint presentatie kan je hieronder terugvinden.

 

Aan de slag met Start To Can

Wil jij aan de slag met Start To Can? Dankzij de steun van het Europees Sociaal Fonds (ESF) hebben we een tijdelijk een exclusief aanbod!

Inbegrepen in dit aanbod:

  • Onbeperkt gebruik van Start To Can tot 30/06/2023
  • Toegang tot webinars over Nieuwe Autoriteit & Krachtgericht Coachen en het gebruik van Start to Can
  • Coachingshandboek en technische handleiding over de tool
  • Intervisie over coachende gespreksvoering voor max. 2 leerkrachten/begeleiders

Kostprijs:

Voor dit exclusieve aanbod rekenen we een administratieve kost van slechts 50€ (excl. BTW) aan per organisatie.

Deze kost is om onder andere de GDPR-administratie tussen de licentiegever van de tool (Pulso Europe bv) en de licentiehouder (je organisatie) formeel af te stemmen i.f.v. de privacy-wetgeving. De tool zal vervolgens door de coaches onbeperkt gebruikt kunnen worden tot 30/06/2023. (Wanneer nieuwe of extra accounts aangemaakt moeten worden, wordt deze administratieve kost opnieuw aangerekend)

Inschrijven?

Om het mogelijk te maken dat deze tool gebruikt kan worden, hebben we wat informatie van je (organisatie) nodig zodat de tool optimaal kan functioneren en de vertrouwelijkheid van de gegevens die erin verzameld worden gegarandeerd kan worden.

Schrijf je hier in: https://www.flexmail.eu/f-c718972b3024bd3e 

Spreekt Start To Can je aan, maar kan je er om één of andere reden (nog) niet mee aan de slag? Bezorg ons hier jouw gegevens en we informeren je verder over ons aanbod.